AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Headlines

Op 17 maart maakte Manchester City officieel bekend dat het team en de Argentijnse spits Alvarez hun contract verlengden tot juni 2028 goedkope voetbalshirts. Naar verluidt zal het wekelijkse salaris van Alvarez stijgen tot £ 100.000. Zijn oorspronkelijke contract met de club loopt af in 2027. Dit seizoen speelde Alvarez in totaal 33 keer voor Manchester City, waarin hij 10 doelpunten maakte en 3 assists gaf Manchester City shirt. ..
Read More
Op 10 maart maakte de Premier League officieel bekend dat Manchester United-coach ten Hag verkozen is tot beste coach van februari, goedkope voetbalshirts voor de tweede keer sinds september dit seizoen verkozen tot beste coach van de maand. Ten Hag scoorde in februari 3 overwinningen en 1 gelijkspel in 4 wedstrijden. Manchester United shirt staat momenteel derde in de Premier League met 49 punten in 25 speelrondes. ..
Read More
In de kwartfinales van de FA Cup goedkope voetbalshirts versloeg Manchester United West Ham United met 3-1. Dit is ook de 30e overwinning van Manchester United in alle competities dit seizoen. De Rode Duivels werden ook het eerste team in de vijf grote competities dat dit seizoen 30 overwinningen behaalde Manchester United shirt. Manchester United is begonnen te herleven onder Ten Hag. ..
Read More
Op 26 februari om 01.30 uur vindt in de 23e ronde van La Liga een stadsderby van Madrid plaats. Real Madrid neemt het op tegen Atletico Madrid in het Bernabéu-stadion. In de heenwedstrijd van de UEFA Champions League 1/8 finale halverwege deze week versloeg Real Madrid Liverpool door "2 achter 5 te laten jagen", waarmee het initiatief stevig bezet werd om door te gaan naar de top 8 van de UEFA Champions League. Atletico Madrid werd uitgeschakeld door Real Madrid in de Copa del Rey nadat het op de bodem van deze groepsfase van de UEFA Champions League was uitgeschakeld goedkope voetbalshirts.Atletico Madrid, ongeslagen in bijna 6 ronden van La Liga, kwam naar het Bernabéu lijkt meer strategische betekenis te hebben voor toevoegen aan het Galacticos League-kampioenschap. Op dit moment hebben relevante bureaus een combinatie van 1,80, 3,50 en 4,75 kansen aangeboden voor deze wedstrijd. Wat handicap betreft, heeft Real Madrid een hemisferische concessie aangeboden. U moet weten dat Real Madrid Atletico Madrid heeft verslagen in La Liga gedurende 3 opeenvolgende seizoenen in het Bernabeu. Toen ze elkaar ontmoetten, versloeg Real Madrid met succes Atletico Madrid met 2-1 in de uitwedstrijd. De combinatie van kansen in deze wedstrijd toonde eigenlijk de grotere steun van de organisatie aan het barstende Real Madrid. "Vergeleken met de voorgaande seizoenen is Atletico Madrid dit seizoen aanzienlijk achteruitgegaan goedkope voetbalshirts. Het gat en de positie in het huidige La Liga-klassement is reëel. De huidige algehele sterkte van de Sheets is duidelijk inferieur aan Real Madrid. ..
Read More
De eerste face-to-face onderhandeling tussen Messi's vader en Paris Saint-Germain werd afgerond en de details van de onderhandeling werden door de media bekendgemaakt goedkope voetbalshirts. Balague: Er is geen overeenstemming over de duur van het contract en het salaris, maar beide partijen zijn het erover eens dat het normaal is dat de eerste onderhandeling niet tot overeenstemming leidt, en ze zijn bereid om het te blijven proberen; Romano: Er is geen overeenstemming over het contract, salaris en meer details, en we zullen er de komende weken over blijven praten; "Team Daily" verklaarde dat Messi steeds onzekerder wordt over het verlengen van zijn contract met Paris. De toekomst ligt misschien niet in Parijs goedkope voetbalshirts. Rond het WK was voor Paris en Messi het beste moment om zijn contract te verlengen, maar nu lijkt de deur naar Parijs dicht te gaan. ..
Read More
De eerste face-to-face onderhandeling tussen Messi's vader en Paris Saint-Germain werd afgerond en de details van de onderhandeling werden door de media bekendgemaakt goedkope voetbalshirts. Balague: Er is geen overeenstemming over de duur van het contract en het salaris, maar beide partijen zijn het erover eens dat het normaal is dat de eerste onderhandeling niet tot overeenstemming leidt, en ze zijn bereid om het te blijven proberen; Romano: Er is geen overeenstemming over het contract, salaris en meer details, en we zullen er de komende weken over blijven praten; "Team Daily" verklaarde dat Messi steeds onzekerder wordt over het verlengen van zijn contract met Paris. De toekomst ligt misschien niet in Parijs goedkope voetbalshirts. Rond het WK was voor Paris en Messi het beste moment om zijn contract te verlengen, maar nu lijkt de deur naar Parijs dicht te gaan. ..
Read More
De 21e ronde van La Liga zal een focusgevecht opleveren, Villarreal zit in het keramische stadion om het op te nemen tegen koploper Barcelona. Door het recente achtereenvolgende puntenverlies van Real Madrid is de voorsprong van Barcelona in La Liga uitgebreid tot 8 goedkope voetbalshirts. Met het La Liga-programma meer dan de helft op de achtergrond, neemt Barcelona stevig het initiatief om mee te dingen naar het kampioenschap. Het is vermeldenswaard dat Barcelona midden volgende week de heenwedstrijd van de Europa League 1/8 finale play-off tegen Manchester United zal inluiden.Daarom is het onvermijdelijk voor Barcelona-coach Harvey om de opstelling van de gele onderzeeër in deze scène te roteren. Op dit moment is de competitieve staat van Barcelona erg goed, en zulke uitstekende resultaten winnen geleidelijk de harten van de fans.Dit seizoen is de gemiddelde opkomst op het thuisveld van Barcelona 82.825,Barcelona shirt wat meer is dan de gemiddelde opkomst in het seizoen 2008/09 toen Guardiola coachte het treble-seizoen van Barcelona.Het aantal van 79.192 mensen is zelfs hoger dan de gemiddelde opkomst van 78.678 in het seizoen 2014/15 van Enrique's treble-seizoen dat de leiding had over Barcelona. Barcelona's uitwedstrijd in La Liga dit seizoen is zelfs nog opvallender: de enige verliezende tegenstander is Real Madrid en de resterende 9 uitwedstrijden zijn allemaal gewonnen. "Barcelona heeft geen aankopen gedaan in de winterperiode. Bovendien zijn Pique, Depay en Bellerin achtereenvolgens overgeplaatst om het team te verlaten. Voorzitter Laporta moet nog steeds een reeks renovaties ondergaan in het Nou Camp, spelerssalarissen en transfers in de zomerperiode. vraag. ..
Read More
In de kwartfinales van de Coppa Italia in het seizoen 2022/23 versloeg Juventus Lazio thuis met 1-0 en bereikte daarmee de top 4. Hun tegenstander in de halve finale was Inter Milan. In de 44e minuut maakte Juventus een brede verschuiving vanaf de linkerkant van de aanvalshelft goedkope voetbalshirts. Krstic maakte een pass van 45 graden vanaf de rechterkant. Bremer vertrok vanuit het midden van het strafschopgebied en scoorde met zijn rug naar het doel. . Juventus (352): 36-Palin/6-Danilo, 3-Bremer, 12-Sandro/11-Cuadrado (88 minuten 2-De Sciglio), 44-Faccioli (62 minuten 20-Miretti), 5-Locatelli, 25- Rabiot, 17-Kerstic/7-Chiesa Juventus shirt kopen (78 minuten, 22-Di Maria), 9-Vlahovic (62 minuten 18-Kean) Lazio (433): 1-Maximiano/29-Lazzari, 4-Patrick, 13-Romagnoli ( 78 minuten 15-Casal), 77-Marusi Odd/5-Vecino (59 minuten 21-Milinkovic), 32-Cataldi (75 minuten 88-Basic), 10-Luis Alberto (75 minuten 6-Marcos Antonio)/ 7-Felipe Anderson, 17-onbeweeglijk (9-Pedro in 46 minuten), 20-Zakani. ..
Read More
Manchester United -middenvelder van Delbeck had eerder knieën gewond. Tijdens de persconferentie zei Manchester United -coach Teng Hahh dat Van Dandeck het seizoen zal vergoeden voetbaltenues kopen. Van Delbeck schreef op sociale media: "Ik heb er echt spijt van dat mijn seizoensgebonden vergoeding is vergoed. De operatie is zeer succesvol. Nu is het tijd om te beginnen met herstellen goedkope voetbalshirts. Bericht, dit is van groot belang voor mij en mijn familie." ..
Read More
In de derde ronde van de FA Cup bracht Liverpool Wolves thuis gelijk met 2-2. Het is vermeldenswaard dat Nunes zijn scorende droogte brak in 2 maanden en 7 wedstrijden in deze wedstrijd voetbaltenues kopen. In de 44e minuut van de wedstrijd kreeg Liverpool de kans om in de tegenaanval te gaan. Arnold maakte een lange pass van de middenvelder naar de linkerkant van het strafschopgebied. Nunes volgde en schoot vanuit de verre hoek in het net. Liverpool 1-1 Wolves . Dit is het 10e doelpunt van Nunez voor Liverpool.Hij scoorde 5 doelpunten in de Premier League, 3 doelpunten in de Champions League, 1 doelpunt in de Community Shield en 1 doelpunt in de FA Cup Liverpool shirt . De laatste keer dat Nunes scoorde was op 12 november. Daarna kwam hij niet tot scoren in 3 WK-wedstrijden, 3 Premier League-wedstrijden en 1 League Cup-wedstrijd. ..
Read More
Volgens nieuws van verslaggever Edu is Chelsea de enige ploeg die in onderhandeling is met Benfica over de transfer van Enzo goedkope voetbalshirts. Edu schreef op zijn persoonlijke sociale media: "Over Enzo Fernandez: Chelsea is het enige team dat onderhandelt met Benfica. De twee partijen hebben nog geen volledig akkoord bereikt, maar de onderhandelingen vorderen. Braga zal op de bank zitten (eigenlijk Enzo begint dit spel), goedkope voetbalshirts maar dat staat al gepland, het heeft niets te maken met zijn eventuele vertrek. Enzo is nu heel dicht bij toetreding tot de Premier League." ..
Read More
In de kwartfinales van het WK werd Portugal met 0-1 uitgeschakeld door Marokko. Ronaldo startte niet in deze wedstrijd. Georgina, Ronaldo's vriendin, bekritiseerde de hoofdtrainer Santos hiervoor. Sommige fans menen ook dat Ronaldo niet startte omdat Portugal werd uitgeschakeld, voetbalkleding kind een van de redenen. Santos zei echter na de wedstrijd dat hij er geen spijt van had dat hij Ronaldo als invaller had laten dienen. Santos zei dat het spel van Ronaldo niets zal veranderen, maar dat hij misschien niet meer in staat is om na te denken over de situatie van het hele team.De huidige configuratie van het team is erg goed en hij heeft geen reden om het te veranderen. Portugal EK shirt 2022 Santos gaf toe dat Ronaldo op de bank laten zitten een van de moeilijkste beslissingen was die hij ooit heeft genomen. Het is niet dat Ronaldo niet meer goed is, zijn beslissing heeft daar niets mee te maken. ..
Read More
In de Wereldbeker 1/8 finale van zondag zal het Franse team naar verwachting Polen verslaan en doorstoten naar de top 8 van de Wereldbeker. In de laatste ronde van Groep D van het WK verloor het Franse team met 0-1 van Tunesië, maar ze hadden zich eerder dan gepland gekwalificeerd. Naast de kwalificatie bovenaan de groep liet het Franse team ook een aantal sleutelspelers rusten. Mbappe, die al 3 doelpunten heeft gemaakt, goedkope voetbalshirts en Griezmann, Rabiot, Dembele, etc. zullen terugkeren in de basisopstelling in de wedstrijd tegen Polen. Sterker nog, nadat ze in de laatste wedstrijd van de bank kwamen, gaven ze Frankrijk meteen het voordeel, wat aantoont dat hun vorm erg goed is. Onder hen scoorde ook Griezmann een doelpunt, maar helaas was de penalty ongeldig. Polen verloor in de laatste ronde van groep C met 0-2 van Argentinië, hoewel ze zich toch op de tweede plaats kwalificeerden, erg slecht speelden en de hele wedstrijd werden verslagen, dit spel moet worden aangepast,Frankrijk EK shirt  m Leake keert mogelijk terug in de basisopstelling en vorm een ​​dubbele pijl met Lewandowski. Het Franse team is de afgelopen 5 keer geslaagd voor de finales van de Wereldbeker 1/8, en de laatste keer dat ze verloren van het Poolse team was 40 jaar geleden, dus ze kunnen deze keer gemakkelijk doorgaan. ..
Read More
In de tweede ronde van de groepsfase van het WK speelde Messi een sleutelrol door het team te helpen winnen met 1 doelpunt en 1 assist. In de 64e minuut kreeg Messi een pass van Di Maria en scoorde een afstandsschot van buiten het strafschopgebied. Het is vermeldenswaard dat Messi na het scoren van het doelpunt de lucht aanraakte en vervolgens een kus blies.Hij droeg het doel op aan de voetbalkoning Maradona, goedkope voetbalshirts die 2 jaar geleden stierf. Op deze avond voltooide Messi in zekere zin ook de erfenis van Maradona. Voor de wedstrijd tegen Mexico zei de Argentijnse spits Lautaro dat hij wilde winnen om Maradona te herdenken. "We weten dat vandaag een speciale dag is, voor het internationale voetbal, Messi voetbalshirts niet alleen voor Argentijnen, hij (Maradona) is een legende, en hopelijk kunnen we morgen een overwinning in zijn geest in de lucht brengen."   ..
Read More
Zondag maakte de Franse ploeg officieel bekend dat Benzema zich terugtrekt uit het WK vanwege een blessure voetbalkleding kind. Benzema werkte toen zijn account op zijn sociale netwerksite bij, hij schreef: "In mijn leven heb ik nooit opgegeven, maar vanavond moet ik aan het team denken, want dat doe ik altijd, dus de rede zegt me dat ik mijn plaats overlaat aan iemand die dat kan." help ons team om een ​​geweldig WK te hebben. Bedankt voor al jullie steunbetuigingen." De Franse voetbalbond maakte bekend dat Benzema zich moest terugtrekken uit het WK vanwege het verlies van de quadriceps in zijn linkerdij Frankrijk EK shirt . ..
Read More
Conte onthulde dat hij zijn contract met Tottenham niet had vernieuwd, maar heeft zijn hoop uitgesproken om het team vele jaren te coachen. Het contract tussen Conte en Tottenham verlopen in juni volgend jaar, en de twee partijen hebben hun contracten niet vernieuwd goedkope voetbalshirts. Er zijn al veel geruchten dat hij het team verlaat. Conte zei dat iedereen weet dat zijn contract in juni afloopt, en daarvoor moet het team de beste evaluatie maken. Vanuit zijn perspectief is het belangrijkste dat hij het vorige nieuwe contract waardig is, en hij moet dit voelen. Conte heeft nooit meer dan 3 seizoenen gecoacht in een team, maar hij uitte zijn hoop om vele jaren in Tottenham te blijven. "Mijn droom is om hier vele jaren te blijven, goedkope voetbalshirts proberen een aantal belangrijke dingen te creëren. Het is heel belangrijk om een ​​relatie tot stand te brengen met spelers, clubs en de omgeving om je heen." ..
Read More
Manchester City speelt tegen Fulham op de 15e ronde van de Premier League. Vóór de wedstrijd plaatste het team officieel foto's die zijn getraind door Harland -terugkerende teams die veel aandacht kregen. Bisschop van Manchester City, Guaidiola, goedkope voetbalshirts onthulde ook dat de blessures van Harland veel zijn verbeterd en dat Fulham naar verwachting zaterdag zal uitkomen. Tijdens de persconferentie vóór de wedstrijd onthulde Gua Shuai: "Hij is veel beter, vandaag zal het team beslissen of hij hem laat spelen. Hij is een goede stap gezet en is begonnen met trainen Manchester City shirt. 'S Middags zal hij overwegen en artsen' Meningen om te zien of hij 80 minuten zal spelen of van tevoren zal vervangen. Weg van de stad Leicester City en de Home Game van Champions League tegen Sevilla. Manchester City heeft van tevoren de voornaam in de Champions League bepaald en heeft Harland Adventure niet aan Sevilla Gua Shuai gemaakt. ..
Read More
In de 14e ronde van de Premier League in het seizoen 2022/23 verloor Liverpool thuis van Leeds United met 1-2. Gomez gaf een geschenk, Salah maakte gelijk en Somerville maakte een lore in de 89e minuut. Liverpool leed een 2-game losing streak. Na de 0-1 nederlaag tegen de degradatiezoneploeg Nottingham Forest verloor Liverpool deze wedstrijd van een ander degradatiezoneploeg, de eerste nederlaag op rij tegen een degradatiezoneploeg sinds maart 2012. Liverpool's twee-game losing streak staat nog steeds op de negende plaats, 8 punten verwijderd van de top vier voetbaltenues kopen. In de volgende ronde van de Premier League neemt Liverpool het op de weg op tegen de als derde geplaatste Tottenham. Liverpool verloor dit seizoen vijf van hun 18 wedstrijden in alle competities. Liverpool verloor ook slechts vier van de 63 wedstrijden die ze vorig seizoen speelden goedkope voetbalshirts. Daarnaast kwam er een einde aan het ongeslagen record van 29 wedstrijden thuis van de Liverpool League en is sinds maart 2021 het ongeslagen thuisrecord van Liverpool van 22 overwinningen en 7 gelijke spelen behaald. ..
Read More
In deze ronde van La Liga, hoewel Real Madrid Sevilla met 3-1 versloeg, was er ook slecht nieuws na de wedstrijd, namelijk dat Real Madrid-middenvelder Valverde, die onlangs in warme toestand verkeerde,goedkope voetbalshirts in deze wedstrijd geblesseerd raakte. Volgens het laatste nieuws zal hij midweek de Champions League missen. In deze wedstrijd scoorde Valverde een wereldgolf over de lange afstand, maar hij werd door de tegenstander Gomez met zijn knie tegen het been geduwd goedkope voetbalshirts. Het hinken van Valverde in de laatste momenten van de wedstrijd was zorgwekkend. Gelukkig bleek uit de inspectieresultaten dat Valverde net werd geraakt en geen grote spierblessures veroorzaakte. Toch zal hij midweek niet kunnen spelen in het Champions League-duel tegen Leipzig. ..
Read More
Volgens het Spaanse Marca-rapport zal Real Madrid de voorwaarden van het vertrek van Haaland uit het team en de geruchten over het vertrek van Mbappé op korte termijn niet in overweging nemen. "Marca" zei dat Real Madrid hun eigen plannen heeft, en nu zijn ze niet geïnteresseerd in het ondertekenen van een van de twee supersterren. Wat Mbappé betreft, om nog maar te zwijgen van zijn gedrag om Real Madrid twee keer af te wijzen,voetbaltenues kopen is zelfs zijn enorme salaris een obstakel. Zijn jaarsalaris bij Paris Saint-Germain bedraagt ​​maar liefst 150 miljoen euro (originele "Marca"), wat niet betaalbaar is. Voor Real Madrid is Mbappé in de steek gelaten door de top na zijn afvallige gedrag in mei. Er is veel gezegd over Mbappé en zijn impact op de kleedkamer, en Florentino denkt dat de kleedkamer van Real Madrid erg gezond is. Mbappe kan het allemaal verpesten, en Lafayette wil het risico niet nemen. Voor Haaland is wachten tot 2024 de enige optie. Nu, goedkope voetbalshirts afgezien van het erkennen van zijn uitstekende vorm dit seizoen, denkt niemand bij Real Madrid aan de spits. Nu is Real Madrid optimistischer over de introductie van de Braziliaanse ster Ndrik. ..
Read More
In de 9e ronde van de Serie A versloeg AC Milan thuis Juventus met 2-0 dankzij doelpunten van Tomori en Diaz. Na deze wedstrijd heeft Milan 6 gewonnen, 2 gelijkgespeeld en 1 verloren van de 9 speelronden en staat het op de tweede plaats met 20 punten, evenveel als Napoli, voetbalkleding kind maar met een slechter doelsaldo dan de tegenstander. Vermeldenswaard is dat Milan dit seizoen niet alleen Juventus heeft verslagen, maar daarvoor ook Inter. Met inbegrip van de Milanese derby in de 5e ronde is dit de tweede keer in de geschiedenis van Milaan dat zij Inter en Juve verslaan in de eerste 10 rondes van één enkel Serie A seizoen, goedkope voetbalshirts de enige andere keer in het seizoen 1970-71. ..
Read More
Inter Milan-spits Lukaku speelt dinsdag niet in de Champions League-wedstrijd tegen Barcelona. Groep C van deze groepsfase van de UEFA Champions League wordt beschouwd als de groep des doods. Bayern München voerde de lijst aan nadat ze Barcelona en Inter Milan de een na de ander versloeg, terwijl Inter Milan en Barcelona beide 3 punten verzamelden, goedkope voetbalshirts en de twee teams moeten mogelijk strijden om een ​​kwalificatieplek. Hoewel de thuiswedstrijd van Inter Milan dinsdag tegen Barcelona erg belangrijk is, bevestigde Inter Milan-coach Jr. Inzaghi dat de spits van de ploeg, Lukaku, afwezig zal zijn. Lukaku liep eind augustus een dijbeenblessure op en moet nog herstellen. Hij miste de UEFA Nations League-wedstrijden van het Belgische nationale team. Eerder werd al gemeld dat hij dinsdag weer terug zal zijn in de Champions League, maar het huidige nieuws is dat Lukaku niet terug zal zijn en dat Inzaghi geen haast zal hebben om hem terug te halen goedkope voetbalshirts. Met andere woorden, in de wedstrijd van dinsdag tegen Barcelona speelt Inter Milan tegen Lautaro Martinez en Dzeko in de frontlinie, en de twee hebben dit seizoen in totaal vijf doelpunten gemaakt. ..
Read More
Volgens het laatste bericht van de krant moest Barcelona Atlético 15 miljoen euro betalen voor het illegaal contact opnemen met Griezmann. Barcelona tekende Griezmann na twee seizoenen hard werken,voetbalkleding kind en het bewijs toont aan dat Barcelona de regels had geschonden en van tevoren contact had opgenomen met Griezmann. Een e-mail van Barcelona aan het notariskantoor onthulde het feit dat Barcelona illegaal contact had opgenomen met Griezmann. Barca vroeg de notaris om de overeenkomst die ze met Griezmann in het geheim hadden gesloten tot een bepaalde tijd geheim te houden en dat deze alleen kon worden geopend op verzoek van beide partijen of met een gerechtelijk bevel. Nadat Atlético Madrid via een zaakwaarnemer van Barcelona's contact met Griezmann vernam, dreigde Atlético Madrid met een dreigement aan Barcelona.Om straf te ontlopen, betaalde Barcelona 15 miljoen euro aan Atlético Madrid in ruil voor Griezmanns voorrangsrecht. Bovendien maakte "Le Monde" ook bekend dat Griezmann zijn 5-jarige netto-inkomenscontract van 100 miljoen in Atletico Madrid opgaf om zich bij Barcelona aan te sluiten, goedkope voetbalshirts en zijn inkomen in Barcelona was lager. In slechts 2 seizoenen verloor hij 17 miljoen euro. ..
Read More
In de wedstrijd van zaterdag tussen Barcelona en Elche deed zich een interessant tafereel voor, zodat Barcelona-nieuwkomer Lewandowski tweemaal scoorde in de wedstrijd en "de schijnwerpers stal". In de 3-0 overwinning van Barcelona op Elche was er een interessant tafereel in de eerste helft van de blessuretijd van 5 minuten. Araujo joeg het voetbal het veld uit, goedkope voetbalshirts maar ontdekte dat er het teamlogo van Barcelona op het gras voor hem stond, en hij koos er ook voor om een ​​grote stap te zetten om het over te slaan. Door deze zet voelden Barcelona-fans zich goed bij de centrale verdediger uit Uruguay, en sommigen wilden zelfs dat hij de aanvoerder van Barcelona zou worden. Araujo zelf zei: "Ik heb veel respect voor Barcelona goedkope voetbalshirts. Ik kies ervoor om op te springen en niet op het teamlogo te stappen. Ik ben een trouwe supporter van Barcelona." Coach Xavi prees hem ook: "Zijn benadering is naar Barcelona. Respect, dit is de belichaming van zijn kleine details." Voor de overwinning van deze wedstrijd zei Araujo: "Na deze overwinning staan ​​we bovenaan de lijst, wat erg belangrijk is. We groeien en verbeteren, meer dan op het veld kan zijn en de score. Als ik dat zie, ben ik erg blij dat het team vijf keer op rij kan winnen in de competitie." ..
Read More
De 1-4 nederlaag van Liverpool tegen Napels schokte de Engelse voetbalwereld en veel beroemdheden bekritiseerden Liverpool na de wedstrijd. "Einde van de cyclus", "zelfmoordvoetbal", "beschamende verdediging voetbalkleding kind", "spelen als een kind" en meer. Voormalig Real Madrid-speler Woodgate zegt dat Liverpool "gebrek aan energie" heeft en Napoli "the Reds heeft vernietigd". Ferdinand noemde de nederlaag van Liverpool "gênant" op BT Sport. "In het verleden is het zeldzaam dat je Liverpool kunt bekritiseren vanwege hun gebrek aan verlangen en vechtlust. Maar in Napoli missen ze al die dingen. Veel van hun grote namen zijn verre van het niveau dat we gewend zijn goedkope voetbalshirts," ook Owen voorspeld op BT Sport." Het seizoen van Liverpool is er een om te vergeten", "Liverpoolfans hebben lang gevreesd dat dit zou gebeuren". ..
Read More
De start van Liverpool dit seizoen was niet ideaal. In de zesde ronde van de Premier League speelde Liverpool met 0-0 gelijk tegen Everton. Na 6 speelrondes kregen ze slechts 2 overwinningen, goedkope voetbalshirts 3 gelijke spelen en 1 verlies en slechts 9 punten. In de 6 ronden versloeg Liverpool Bournemouth met 9-0, versloeg Newcastle nipt met 2-1, speelde 2-2 gelijk met Fulham, speelde 1-1 gelijk met Crystal Palace, speelde 0-0 gelijk met Everton en verloor met 1-2. Manchester United. Statistieken tonen aan dat Liverpool slechts 9 punten scoorde na 6 ronden, waarmee het laagste puntenrecord werd gecreëerd in dezelfde periode sinds Klopp de leiding nam over Liverpool. De laatste keer dat Liverpool in dezelfde periode minder punten scoorde, was in het seizoen 2015-16, toen Rodgers de manager was en acht punten scoorde na zes wedstrijden goedkope voetbalshirts. De volgende wedstrijd, Liverpool zal thuis zijn tegen Wolves, het team moet winnen. ..
Read More
Barcelona's nieuwe seizoen van La Liga staat op het punt te beginnen. Het team heeft vrijdag 6 mensen geregistreerd, maar Conde heeft zich niet aangemeld. Volgens het "Daily Sports Daily"-rapport heeft Barcelona, ​​als het Conde wil registreren, goedkope voetbalshirts mensen zoals Pique nodig. betaalde spelers nemen loonsverlagingen, maar de onderhandelingen tussen Barca en Pique hebben een grote tegenslag gekend. Volgens berichten in de media zijn de onderhandelingen over salarisverlaging van Barcelona en Pique opgeschort. Er is geen informatie over wanneer de onderhandelingen zullen worden hervat, en het zal afhangen van hoe de situatie zich ontwikkelt. Dit is een grote tegenslag voor Barça, goedkope voetbalshirts die Conte pas in de openingsronde kan registreren, tenzij er op het laatste moment een verandering komt in de houding van een van de aanvoerders, Pique. ..
Read More
Volgens het rapport "Daily Sports" is Barcelona niet ver verwijderd van het lanceren van een vierde financiële hefboom. De Barça-club is in gesprek met het investeringsfonds GDA Luma, dat eigendom is van de eigenaar van Cirque du Soleil. Barcelona wil nog eens 24,5% van de audiovisuele studio van de club verkopen, nadat ze 24,5% hadden verkocht aan Socios,goedkope voetbalshirts waarvoor Laporta naar eigen zeggen 100 miljoen euro ontving. Voor nu is dit de beste optie voor Barca, aangezien Socios geïnteresseerd is in het kopen van meer aandelen, maar niet de financiële slagkracht heeft om dit te doen. GDA Luma is ook geïnteresseerd in Socios wanneer het Barça helpt een derde hefboom te lanceren goedkope voetbalshirts. Barca weet dat ze een andere hendel moeten activeren om alle nieuwe spelers te registreren voordat het seizoen begint. ..
Read More
Na het oppikken van spelers als Lewandowski en Conde deze zomer, ligt de focus van Barça op Manchester City-middenvelder Bernardo Silva goedkope voetbalshirts. Eerder benadrukte Manchester City dat Silva hun niet-verkoopproduct is, maar nu heeft Manchester City zijn houding versoepeld en is het bereid om naar Silva's aanbod te luisteren. Ook Barcelona maakte van de gelegenheid gebruik om Silva in één klap te winnen. De voorwaarde voor Barcelona om Silva vast te leggen, is echter dat Manchester City een vervanger kan vinden. Manchester City zou naar verluidt een grote interesse tonen in Lyon-middenvelder Lucas Paqueta, de 24-jarige Braziliaan die dit jaar uitblonk in de competitie. Voor Silva, hoewel hij een solide positie heeft in Manchester City, goedkope voetbalshirts was het zijn kinderwens om voor Barcelona te spelen.Als Manchester City echt Lucas Paqueta wint, zal Silva waarschijnlijk worden ontslagen. Manchester City gaat echter uit eigenbelang niet in op een bod van minder dan 80 miljoen euro, dus Barcelona moet eerst De Jong verkopen als ze aan deze voorwaarde willen voldoen. Barça probeert hem echter nog steeds naar buiten te sturen of zijn loon te verlagen om wat ruimte te maken in de stijgende loonsom. ..
Read More
In de vroege ochtend van 23 juli maakte Arsenal officieel bekend dat ze de Oekraïense verdediger Zinchenko hadden aangetrokken van Manchester City. Volgens berichten in de media, is Zinchenko's transfersom vastgesteld op 30 miljoen pond, plus 2 miljoen pond zwevende, tekende hij een vierjarig contract op lange termijn met Arsenal voetbalkleding kind. De 25-jarige Zinchenko speelde 128 keer voor Manchester City, scoorde 2 goals en gaf 13 assists.Hij won 4 Premier League-titels, 4 League Cup-titels, 1 FA Cup-titel en 1 Community Shield-titel. Vorig seizoen kwam Zinchenko slechts 15 optredens in de competitie, en slechts 10 waren starts. Zinchenko is de vijfde speler die Arsenal deze zomer heeft geïntroduceerd en de tweede speler die na Jesus overstapt van Manchester City naar Arsenal. Hij trainde bij Arsenal in de Verenigde Staten goedkope voetbalshirts. Zinchenko zei: "Dit is mijn kinderdroom die uitkomt, want toen ik een kind was, was ik een fervent Arsenal-fan. Ik kan niet wachten om voor deze club te spelen." ..
Read More
Volgens het Spaanse "Daily Sport"-rapport heeft Manchester United ondanks de weigering van De Jong om Barcelona te verlaten niet opgegeven en overweegt Manchester United de mogelijkheid om Barcelona te helpen bij het betalen van de lonen die De Jong verschuldigd is. "Daily Sports Daily" onthulde dat hoewel De Jong herhaaldelijk weigerde het team te verlaten Manchester United niet opgaf. Manchester United heeft eerder overeenstemming bereikt met Barcelona over de transfer van De Jong, de prijs is 75 miljoen euro vast plus 10 miljoen euro zwevend. Maar omdat Barcelona De Jong nog zo'n 17 miljoen euro aan loon schuldig was, en Barcelona wilde dat hij het grootste deel van het geld zou opgeven, weigerde De Jong het team te verlaten goedkope voetbalshirts. Manchester United is nu echter bereid om hun bod op De Jong, dat bijna gelijk is aan het salaris dat Barcelona hem tijdens de contractperiode verschuldigd is, te verhogen. Dit staat gelijk aan Manchester United dat Barcelona helpt met het betalen van de lonen die De Jong verschuldigd is. Ook de "Daily Telegraph" zei dat een dergelijk aanbod van Manchester United De Jong moet kunnen overtuigen om op de uitnodiging in te gaan. Want Barcelona heeft duidelijk gemaakt dat zelfs als De Jong blijft, hij een forse loonsverlaging moet accepteren. De Jong volgt Barcelona momenteel naar de Verenigde Staten, maar Barcelona hoopt dat de transfer zo snel mogelijk rond kan zijn, want pas als De Jong vertrekt, goedkope voetbalshirts zal Barcelona nieuwe hulp aanmelden. De komende week wordt zeer kritisch. Manchester United heeft besloten dat als De Jong de komende week niet kan worden afgerond, ze andere opties zullen activeren. De reden waarom Manchester United De Jong niet heeft opgegeven is omdat trainer Ten Hag hem altijd als eerste keus heeft beschouwd, maar Manchester United kan niet eeuwig wachten. ..
Read More
"Barcelona wacht nog steeds op de toetreding van Lewandowski. Hoewel Bayern terughoudend is om te vertrekken, heeft Barcelona veel geduld. Ze staan ​​nu op hetzelfde front als Lewandowski en zijn zaakwaarnemer Pini Zahavi. Barcelona is er vast van overtuigd dat de onderhandelingen uiteindelijk zullen vorderen." Niet lang geleden verklaarde Lewandowski publiekelijk dat hij Bayern wilde verlaten en Barcelona maakte snel plannen om dienovereenkomstig te handelen. Maar Bayern zal niet gemakkelijk compromissen sluiten, goedkope voetbalshirts ze laten mensen niet gemakkelijk gaan, maar doen hun best om voordeel te halen uit Barcelona. Alle eerdere aanbiedingen van Barcelona voldeden niet aan de eisen van Bayern: 32 miljoen euro eind mei, 35 miljoen op 23 juni en 40 miljoen + 5 miljoen op 29 juni, maar ze haalden Bayern's 50 miljoen euro plus vlottende betaling niet. Bayern en Barcelona zijn echter nog steeds bereid om de onderhandelingen voort te zetten. De eerste twee aanbiedingen werden ongetwijfeld afgewezen, maar het derde bod is nog steeds het overwegen waard door Bayern, dit bod ligt immers nog steeds heel dicht bij het bod van 50 miljoen. "Daily Sports Daily" zei dat Barcelona een vierde bod aan Bayern zal doen, goedkope voetbalshirts en het bod zou dichter bij de 50 miljoen euro kunnen komen, en dat is precies wat Bayern nodig heeft. De voorbereiding van Bayern begint op 12 juli en zowel Barcelona als Lewandowski moeten hun problemen zo snel mogelijk oplossen. ..
Read More

SITE MAP

EK 2020 Shirt
België EK Shirt Denemarken EK Shirt Duitsland EK Shirt Engeland EK Shirt Finland EK Shirt Frankrijk EK Shirt Italië EK Shirt Kroatië EK Shirt Oekraïne EK Shirt Oostenrijk EK Shirt Polen EK Shirt Portugal EK Shirt Rusland EK Shirt Spanje EK Shirt Tsjechië EK Shirt Turkije EK Shirt Wales EK Shirt Zweden EK Shirt Zwitserland EK Shirt

Clubs Shirt

Premier League tenue
Arsenal tenue Aston Villa tenue Chelsea tenue Crystal Palace tenue Everton tenue Leicester tenue Liverpool tenue Manchester City tenue Manchester United tenue Newcastle United tenue Stoke City tenue Tottenham Hotspurs tenue West Ham United tenue

La Liga tenue
Athletic Bilbao tenue Atletico Madrid tenue Barcelona tenue Real Betis tenue Real Madrid tenue Valencia tenue

Bundesliga tenue
Bayer Leverkusen tenue Bayern München tenue Borussia Dortmund tenue FC Schalke 04 tenue Hamburger SV tenue Wolfsburg tenue

Ligue 1 tenue
As Monaco tenue Olympique De Marseille tenue Olympique Lyonnais tenue Paris Saint Germain tenue

Serie A tenue
AC Milan tenue AS Roma tenue Fiorentina tenue Inter Milan tenue Juventus tenue Lazio tenue SSC Napoli tenue

Andere VoetbalVoetbalshirts Clubs tenue
AFC Ajax tenue Benfica tenue Boca Juniors tenue Celtic tenue Chivas tenue Corinthians tenue Cruz Azul tenue FC Porto tenue Los Angeles Galaxy tenue New York City tenue River Plate tenue


Kind Shirt
AC Milan tenue kids Arsenal tenue kids AS Roma tenue kids Atletico Madrid tenue kids Barcelona tenue kids Bayern München tenue kids Borussia Dortmund tenue kids Chelsea tenue kids Everton tenue kids Inter Milan tenue kids Juventus tenue kids Liverpool tenue kids Manchester City tenue kids Manchester United tenue kids Paris Saint Germain tenue kids Real Madrid tenue kids Tottenham Hotspurs tenue kids Albanië tenue kids Argentinië tenue kids België tenue kids Braziliëië tenue kids Chili tenue kids Colombia tenue kids Duitsland tenue kids Egypte tenue kids England tenue kids Frankrijk tenue kids Ierland tenue kids IJsland tenue kids Italië tenue kids Kroatië tenue kids Mexico tenue kids Nederland tenue kids Nigeria tenue kids Noord-Ierland tenue kids Oostenrijk tenue kids Polen tenue kids Portugal tenue kids Spanje tenue kids Tsjechië tenue kids Uruguay tenue kids USA tenue kids Wales tenue kids Zweden tenue kids Zwitserland tenue kids Rusland tenue kids

Dames Shirt
AC Milan tenue dames Arsenal tenue dames Barcelona tenue dames Bayern München tenue dames Borussia Dortmund tenue dames Chelsea tenue dames Inter Milan tenue dames Juventus tenue dames Liverpool tenue dames Manchester City tenue dames Manchester United tenue dames Paris Saint Germain tenue dames Real Madrid tenue dames Argentinië tenue dames België tenue dames Braziliëië tenue dames Colombia tenue dames Duitsland tenue dames England tenue dames Frankrijk tenue dames Italië tenue dames Mexico tenue dames Nederland tenue dames Portugal tenue dames Rusland tenue dames Spanje tenue dames USA tenue dames

Nationale Elftal Shirt
Albanië Argentinië Australia België Braziliëië Cameroon Canada Chili Colombia Costa Rica Denemarken Duitsland Ecuador Egypt England Finland Frankrijk Ghana Griekenland Hongarije Ierland IJsland Italië Ivory Coast Japan Kroatië Mexico Morocco Nederland Nigeria Noord-Ierland Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Panama Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saudi Arabia Schotland Senegal Serbia Slovenië Slowakije South Africa South Korea Spanje Tsjechië Tunisia Turkije Uruguay USA Venezuela Wales Zweden Zwitserland

Voetbalspelers
Alexandre Lacazette Aubameyang Dele Alli Erling Haaland Forsberg Griezmann Heung Min Son Jadon Sancho Jamie Vardy Kane Kylian Mbappe Leroy Sane Luka Modric Marcus Rashford Messi Mohamed Salah Ousmane Dembele Paulo Dybala Romelu Lukaku Sadio Mane Virgil van Dijk Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria Ribery Oscar Ozil Kompany David Luiz Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal David Silva Thiago Silva Kagawa